Graszoden

Wilt u een mooie groene graszoden in uw tuin? Graszoden zijn ideaal om een gazon mee aan te leggen. Bij GroenRijk Bergambacht nabij Gouda vindt u graszoden van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. We leveren verschillende soorten graszoden. Denk dan bijvoorbeeld aan speelgazon als schaduwgazon. In ons tuincentrum geven we u graag advies over de juiste keuze in gazon voor uw persoonlijke situatie. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor bemestingsadvies en overige vragen over het leggen van graszoden. 

Graszoden voor een speelgazon

Voor graszoden voor een speelgazon bent u bij GroenRijk Bergambacht op het juiste adres. Onze graszoden zijn van het merk Queens Grass. Deze graszoden zijn gemaakt van een stevige grassoort. Dat maakt de graszoden zeer geschikt voor wanneer er kinderen op spelen of bijvoorbeeld huisdieren op rondlopen. 

Prijzen van de graszoden voor een speelgazon

€ 3,70 per m2 
€ 3,40 per m2 (vanaf 120 m2) 

Graszoden voor een schaduwgazon

Bij GroenRijk Bergambacht kunt u ook terecht voor schaduwgras. Schaduwgras is geschikt voor plekken in de tuin die in de schaduw liggen. Ook de schaduw graszoden zijn van het merk Queens Grass en dus van zeer goede kwaliteit.

Prijs van de graszoden voor een schaduwgazon

€ 4,15 per m2

Graszoden bestellen bij GroenRijk Bergambacht, nabij Gouda

Bestellen graszoden

Wilt u graag graszoden bij GroenRijk Bergambacht bestellen? Dat kan! Het bestellen van de graszoden kan tot iedere woensdag 10.00 uur. Vervolgens kunt u de bestelde graszoden op vrijdag na 13.30 uur tot en met zaterdagochtend ophalen. Houd bij het bestellen van de graszoden rekening met 5% snijverlies. Wilt u een stuk gras met veel rondingen? Dan moet u rekening houden met een snijverlies van 10%.

Bezorgen graszoden

Bestelde graszoden kunt u ook door ons laten bezorgen. Dit kunt u met ons overleggen. Hier zijn extra kosten aan verbonden, welke afhankelijk zijn van de hoeveelheid graszoden die u wilt laten bezorgen en het adres van bezorging. Heeft u vragen? Dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer: 0182-353505

Wilt u graag graszoden bestellen? Vul onderstaand bestelformulier in en wij nemen contact met u op.

Graszoden bestellen

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment