Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum in Bergambacht om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Vergeet ook zeker de kerstverlichting, kerstversiering en alle andere kerstartikelen niet. De medewerkers van GroenRijk Bergambacht geven u graag tips en advies over al onze kerstartikelen. Kom dus gerust eens bij ons langs om kerst inspiratie op te doen!

Wat zijn de kersttrends van 2019?

Ieder jaar zijn er bepaalde kleuren, thema's en stijlen die centraal staan voor 2019. De vraag is dan ook: wat worden de kersttrends van dit jaar? Wij hebben enkele trends voor u op een rijtje gezet:

 • Botanisch groen - De laatste paar jaren zien we veel groen terugkomen en ook dit jaar staan er twee kleuren groen centraal: het bekende kerstboom groen en de warmere kleur groen.
 • Winters wit - Het thema 'Winters wit' zien we elk jaar eigenlijk wel terug, maar dit jaar is dit thema te zien in combinatie met blauw, bruin en goud.
 • Industrieel stoer - Dit thema is een vrij stoer thema. Dat komt door de industriële look met kleuren, zoals blauw, wit en bruin.
 • Modern en traditioneel - Een thema wat dit jaar ook zeker niet mag ontbreken is het moderne en traditionele rood gecombineerde met wit, zilver en groen.
 • Klassiek thema - Ook het klassieke thema met kerstrood en kerstgroen in combinatie met parelmoer en roze is super hip en geeft dat typische Britse of Amerikaanse stijl.
 • Scandinavisch roze - Als laatste is er dit jaar een vrij luxe thema bij ons te vinden, namelijk een kleurencombinatie van grijs en roze, met houttinten, wit en als stof zien we bij dit thema veel linnen.

Wilt u deze trends eens in het echt bekijken? Kom dan langs bij GroenRijk Bergambacht!

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Tips om uw kerstboom te versieren

Heeft u eindelijk een mooie kerstboom gevonden? Of de perfecte kunstkerstboom aangeschaft? Dan is het nu tijd om de boom mooi te versieren. Wij hebben enkele tips voor het versieren van uw kerstboom op een rijtje gezet:

 • Wanneer u de kerstboom gaat versieren, is het belangrijk om van boven naar beneden te werken.
 • Begin eerst met de kerstverlichting en vervolgens met de kerstballen.
 • Heeft u wat grote items die u in de kerstboom wilt hangen? Hang dan de grote decoratiestukken onderaan de kerstboom en de kleine bovenin.
 • Kies met de kerstversiering voor een kleur en stijl die bij de rest van uw huis past. Zo past de kerstboom helemaal bij de rest van uw huis.
 • Vergeet ook zeker niet om de onderkant te versieren. Zet de kerstboom in een mooie mand of bloempot, of gebruik bijvoorbeeld een mooi kleedje om de voet te verbergen. Leg er vervolgens wat (neppe) cadeaus onder en laat de kerstdagen maar komen!

Kerstartikelen kopen bij GroenRijk Bergambacht

Kerstartikelen koopt u natuurlijk bij GroenRijk Bergambacht

Komt de gezellige december maand er weer aan en wilt u uw huis helemaal in de kerstsfeer brengen? Dan is het zeker de moeite waard om eens langs te komen bij GroenRijk Bergambacht. Wij hebben ieder jaar een prachtige, sfeervolle kerstafdeling voor u ingericht. Wilt u bij ons langskomen? U bent van harte welkom! Bekijk onze openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en zien we u hopelijk snel in Bergambacht!

Lees meer over onze kerstbomen!