Bloembollen en zaden

Woont u in de buurt van Gouda en bent u op zoek naar kleurrijke bloembollen en zaden? Kom dan bij GroenRijk Bergambacht eens een kijkje nemen! Bij ons bent u op het goede adres voor bloembollen, zowel voorjaarsbollen als zomerbollen, en verschillende soorten zaden voor in de tuin of moestuin.

Wat is het verschil tussen voorjaarsbollen en zomerbollen?

Er zijn verschillende soorten bloembollen. Deze zijn dan ook onder te verdelen in voorjaarsbollen en zomerbollen. De namen zeggen het eigenlijk al; voorjaarsbollen komen uit in het voorjaar en zomerbollen gaan bloeien in de zomer. De voorjaarsbollen moeten dan ook in oktober/november geplant worden. Voorjaarsbollen moeten in ieder geval geplant zijn vóór de eerste vorst. De kou van de vorst hebben voorjaarsbollen nodig om uiteindelijk te gaan bloeien. Enkele voorbeelden van voorjaarsbollen zijn:

Zomerbollen moeten in april/mei geplant worden. In ieder geval ná de vorstperiode. De bloembollen kunt u in de tuin planten, maar bijvoorbeeld ook in plantenbakken voor op uw balkon. De bollen zijn al snel tevreden. Zomerbollen kunnen overigens droog bewaard worden voor het volgende seizoen. Enkele voorbeelden van zomerbollen zijn:

In ons tuincentrum verkopen wij alle benodigdheden om de bollen gemakkelijk te planten. Het is tevens ook mogelijk om in het vroege voorjaar naar ons tuincentrum te komen voor bloembollen op pot. Zo haalt u bij GroenRijk Bergambacht gemakkelijk het voorjaar in huis!

Bloembollen en zaden kopen bij GroenRijk Bergambacht nabij Gouda

Diverse soorten zaden: siertuin, groenten en kruiden

Bij GroenRijk Bergambacht verkopen wij ook zaden. Denk dan bijvoorbeeld aan zaden voor in de siertuin, zoals perkplanten en snijbloemen. Bij ons kunt u ook terecht voor zaden voor in de groentetuin en kruidentuin. Met deze zaden kunt u uw eigen moestuin of kruidentuin creëren. Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten graszaad en bloemmengsels, zoals klaprozen en margrieten. Het zelf zaaien van verschillende soorten zaden is hartstikke leuk. Houdt u van moestuinieren? Bij ons vindt u alle handige benodigdheden om uw moestuin te onderhouden. Denk dan bijvoorbeeld aan een plantenschepje, tuinhandschoenen, kweekpotjes of kweekbakken. Heeft u misschien vragen over het zaaien? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Zij weten alles over het zaaien en kunnen u tips en advies geven.

Bloembollen en zaden kopen nabij Gouda | GroenRijk Bergambacht

Bloembollen en zaden kopen? Kom naar ons tuincentrum nabij Gouda

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment met bloembollen en zaden? U bent bij GroenRijk Bergambacht dan ook van harte welkom. Heeft u vragen over de bloembollen of zaden? Onze medewerkers helpen u graag. Zij kunnen u advies en tips geven over het planten van de bollen en het zaaien. Vanaf januari vindt u in ons tuincentrum al bloembollen op pot. Deze zijn natuurlijk heel kleurrijk en sfeervol voor in huis. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel! 

Lees meer over tuinplanten

 

 

Bloembollen en zaden kopen nabij Gouda | GroenRijk Bergambacht

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten

GroenRijk Bergambacht GroenRijk Bergambacht Vandaag zijn wij helaas gesloten0182-353505Alle openingstijden