Tuinmeubelen

Voor mooie en comfortabele tuinmeubelen bent u bij GroenRijk Bergambacht aan het juiste adres! Wij hebben vanaf het prille voorjaar onze tuinmeubelen klaar staan in het tuincentrum, zodat u uw tuin klaar kunt maken voor een sfeervol én comfortabel tuinseizoen. U kunt bij ons terecht voor diverse tuinmeubelen van kwalitatieve merken, hoogstaande materialen en uiteraard zo comfortabel mogelijk. Daarnaast verkopen wij de juiste onderhoudsmiddelen waarmee u uw tuinmeubelen zo lang mogelijk nieuw en mooi kunt houden. Tuinmeubelen in Zuid-Holland vindt u bij GroenRijk Bergambacht! 

Diverse soorten tuinmeubelen van GroenRijk Bergambacht

In ons tuincentrum vindt u het aanbod aan tuinmeubelen dat ieder seizoen weer is gevuld met mooie sfeervolle materialen, kleuren en kwalitatieve merken. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Stapelstoelen
  • Bistrosets
  • Loungesets
  • Ligstoelen
  • Tuinbanken

Volledige tuinsets of enkele tuinmeubelen

Wellicht zoekt u naar een tuinset waar aan u 's avonds lekker kunt eten zoals een dining set, of een bistroset. Of bent u eerder op zoek naar een set waarop u lekker achterover kunt leunen? Dan is een loungeset wellicht een goede mogelijkheid voor u. Ook is het uiteraard mogelijk om enkele tuinmeubelen aan te schaffen, waarmee u indien gewenst zelf een tuinset samenstelt. Een tuinbank kan ook een mooie optie zijn om bijvoorbeeld uw voortuin te benutten tijdens zonnige uurtjes. Twijfelt u welke tuinset het beste geschikt is voor uw wensen en uw tuin? Vraag ons dan gerust om advies, dan helpen wij u uiteraard graag. In ons tuincentrum kunt u de verschillende mogelijkheden bekijken én uitproberen, zodat u de tuinmeubelen vindt die het beste bij u passen.

Tuinmeubelen GroenRijk BergambachtTuinmeubel accessoires en onderhoudsproducten

Naast comfortabele tuinmeubelen zijn er nog andere producten die het comfort in de tuin verhogen. Zo kunt u denken aan comfortabele en zachte tuinmeubelkussens, opbergboxen, parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten. Sommige accessoires zijn meer geschikt voor het optimale gebruiksgemak en andere accessoires zijn meer bedoeld voor het behoud en onderhoud van uw tuinmeubelen. Zo zijn er bepaalde schoonmaakmiddelen en eventueel lak om uw meubels te beschermen, zodat deze zo lang mogelijk mee gaan. Ook kunt u tuinmeubelkussens aanschaffen om nóg comfortabeler te zitten op uw tuinmeubels. Om ook hier zo lang mogelijk plezier van te hebben zijn er verschillende boxen te verkrijgen waarin u deze netjes kunt opbergen. 

Bezoek GroenRijk Bergambacht voor tuinmeubelen en meer!

GroenRijk Bergambacht is een divers en ruim tuincentrum in Zuid-Holland waar u aan het juiste adres bent voor tuinmeubelen en vele andere tuinartikelen. Zo vindt u bij ons naast meubels, ook de onderhoudsproducten en accessoires zoals parasols en tuinkussens. Maar ook voor andere tuinartikelen zoals planten, gereedschap, potterie enzovoort kunt u bij ons terecht! Ons tuincentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag en u bent van harte welkom! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0182-353505, of door een mail te sturen naar info@bergambacht.groenrijk.nl, dan staan wij u graag te woord. Uiteraard helpen wij u ook graag verder in het tuincentrum, dus vraag onze vakkundige medewerkers gerust om advies. Tot ziens bij GroenRijk Bergambacht! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment