Woonwinkel Gouda

Op zoek naar een woonwinkel nabij Gouda? Bij de woonwinkel van GroenRijk in Bergambacht vindt u een breed assortiment aan woonaccessoires. Daarnaast bezitten wij ook nog een tuincentrum met een kinderboerderij. Bij Groenrijk vindt u alles voor binnen en buiten en beleeft u ook nog eens een leuk dagje uit!

Woonwinkel GroenRijk nabij Gouda

Oogt uw huis wat saai en zou u de boel graag wat opvrolijken? Wij bieden u vele producten die hier zeker bij kunnen helpen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een paar leuke kussens of een mooie vaas, deurmat of iets leuks voor aan de muur? Haal ook wat groen in huis! Wij bieden u een brede keuze aan kamerplanten en potterie:

Zo creëert u een prettige sfeer in uw huis zodat u weer optimaal kunt genieten! Op zoek naar iets leuks voor een ander? Ook hiervoor kunt u bij Groenrijk terecht. Bij ons vindt u unieke cadeaus. Een mooie buddha is bijvoorbeeld leuk om te geven of wat dacht u van een beeldje of een spiegel? Profiteer vooral van onze voordelige huismerkproducten! Online producten aanschaffen? Dit kan in onze webshop.

Weekaanbieding in onze woondecoratie winkel

Iedere week vindt u bij ons een aantal zeer voordelige aanbiedingen. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten en haal uw kamerplant, pot of woonaccessoire voor weinig geld bij ons op! Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder in de winkel. Daarnaast verstrekken wij ook kortingsbonnen en vindt u bij ons voordelige arrangementen.

Dagje uit in de buurt van Gouda 

U kunt bij ons niet alleen terecht voor de leukste woonaccessoires. Neem ook eens een kijkje in ons tuincentrum! Wij hebben een breed assortiment aan tuinartikelen. Zo vindt u bloemen, planten, barbecues, tuinmeubelen, tuinverlichting, gereedschap en nog veel meer. Naast ons tuincentrum bevindt zich een Kinderboerderij, waar dieren geaaid kunnen worden en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Het ideale dagje uit beleeft u dus bij Groenrijk Bergambacht. Kom snel een keer langs!