Hovenier Bergambacht

Op zoek naar een hovenier in de buurt van Bergambacht? Tuincentrum GroenRijk Bergambacht ontwerpt een prachtige tuin voor u en legt deze ook aan. Neem contact met ons op of kom eens langs! Samen maken we iets moois van uw nieuwe tuin. Wij helpen u ook graag met het renoveren van uw huidige tuin.

GROENRIJK HOVENIERS        Hovenier Gouda

Wilt u een nieuwe tuin aanleggen maar heeft u geen idee waar te beginnen? Roep dan onze hulp in! Wij ontwerpen een prachtige tuin voor u en leggen deze vervolgens ook aan. U hoeft enkel uw wensen te vertellen en wij gaan voor u aan de slag! In onze tuincentra vindt u een breed assortiment aan tuinartikelen van een goede kwaliteit:

Kies de producten die het best aansluiten bij uw smaak en wij helpen u om de juiste combinaties te maken. Natuurlijk houden wij u op de hoogte van de kosten, zodat u niet onverwachts tegen hoge kosten aanloopt. Laat een prachtige tuin aanleggen binnen uw eigen budget!

EEN TUIN AANLEGGEN

Het aanleggen van een tuin gaat gepaard met het maken van een aantal keuzes. Wanneer het budget is vastgesteld, kan aan de slag worden gegaan! Het begint bij de basis van de tuin: wat voor bestrating vindt u mooi en hoe groen moet uw tuin worden? Wilt u enkel planten of ook bomen? En een schutting misschien? Vervolgens kunt u uw tuin gaan inrichten met bijvoorbeeld een mooie meubel set of verschillende accessoires. Maakt u zich niet druk! Wij zullen u bij de hand nemen en ondersteunen bij het maken van uw keuzes. Ook voor advies over het onderhoud van uw nieuwe tuin kunt u bij ons terecht.

GROENRIJK BERGAMBACHT

Uw tuin aan laten leggen door GroenRijk Bergambacht? Neem telefonisch of via de mail contact met ons op. Langskomen kan op maandag t/m donderdag tussen 08:30 en 18:00, vrijdag tussen 08:30 en 20:00 en zaterdag tussen 08:30 en 17:00. Ons adres is Benedenberg 21A, 2861LC Bergambacht. Tot ziens bij ons tuincentrum!